Δημοσίευση

Protein and Lipid Composition of a Vitellin Isolated from Eggs of Sparus aurata

ΤίτλοςProtein and Lipid Composition of a Vitellin Isolated from Eggs of Sparus aurata
Publication TypeJournal Article
Year of Publication2004
AuthorsTsirogianni, I., Aivaliotis M., & Tsiotis G.
JournalZeitschrift für Naturforschung C
Volume59
Issue1-2
Pagination132 - 134
Date PublishedJan-02-2004
ISSN0939-5075
URLhttps://www.degruyter.com/view/journals/znc/59/1-2/article-p132.xml
DOI10.1515/znc-2004-1-225

Επικοινωνία

Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ, T.K. 54124, Θεσσαλονίκη
 

Συνδεθείτε

Το τμήμα Ιατρικής στα κοινωνικά δίκτυα.
Ακολουθήστε μας ή συνδεθείτε μαζί μας.